Уживајте уз Боду Нинковића, рок и добре стихове

БОДА: СЛУШАЈ СИНЕ ОВЕ ВЕЛИКЕ РЕЧИ
Аутор: Јовица Тишма
Главни јунак књиге: Слободан Бода Нинковић

Још као беба са локницама и крофнастим образима, Бода је добио свој први костим – мама му је везивала машнице и облачила хаљинице.
Имитацијом Булиџе из ТВ серије Грађани села Луга и то пред сином сварног Булиџе који му је предавап техничко цртање, сам себи је у школском дневнику заковао кеца.
Уписао је Академију и после седам тражио од професора да га пусти раније са часова да оде у Смедерево по неке ствари. Вратио се после седам година.
Био је Мића Шафт, Шуле, Доктор за проблеме, Кустудић, Вучина, Цане пилот, Дикан, Друг Уча, Паралажа Мита, Шиља, Велики Штрумпф, Змај Огњен, Марко Краљевић, Киза... Додуше, не од једном, требало му је за то тридесет година.
Али му је само један дан био довољан да две различите улоге исте вечери игра у два позоришта, о чему ће вам многи београдски глумци причати као да су то они сами урадили!
Зато се ова књига лако чита.
Зато мами осмех, буди емоције, голица вас по успоменама...
Зато је лековито забавна и духовита.
Јер је то Бода.

Промоција књиге БОДА: СЛУШАЈ СИНЕ ОВЕ ВЕЛИКЕ РЕЧИ биће бучна јер на њој наступа и Група ОПС.
Као и ову књигу, Бода и Јоца су измислили и ОПС. Са њим су давне 1979 године победили на 13. зајечарској Гитаријади. Да све буде шашаво као и ова књига, после тог наступа Гитаријада је из ондашњег Дома ЈНА због наступа ОПС-а избачена на улицу!
Заувек!
Као победници гитаријаде стекли су право да сниме плочу.
И успели су!
После 42 године!
Прошле године ОПС је објавио албум МАЛА ПРОДАВНИЦА ДЕЛИКАТЕСА.
Неке од тих деликатесних љубавних песама заустављених у развоју свираће на промоцији књиге.
Па ко колико издржи!

 

JoomShaper