Specijalna nagrada

SPECIJALNA NAGRADA SMART PRODUKCIJE

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da su festival „Dani Danila Lazovića“ i Smart medija produkcija iz Beograda napravili saradnju. Kao rezultat te saradnje, od ove godine se dodeljuje Specijalna nagrada Smart produkcije koja će nekom od studenata, odnosno takmičara, doneti priliku da bude angažovan u postojećim ili budućim televizijskim projektima ove producentske kuće.

Zahvaljujemo se Smart medija produkciji i Svetlani Drinjaković, kao vlasniku i direktoru. Odluku o dobitniku nagrade doneće žiri Smart medija produkcije.

O Smart medija produkciji:
Smart medija produkcija osnovana je 2008. godine u Beogradu. Sastavljena je od profesionalaca sa višedecenijskim iskustvom u pravljenju visokokvalitetnih tv formata, od igranih serija, preko zabavnog programa i kvizova, do dečjih programa. Projketi: tv serija „Od jutra do sutra“; tv serija „Kolo sreće“; tv serija „Istine i laži“; tv serija „Tate“; tv serija „Igra sudbine“; kviz „100 ljudi 100 ćudi“; zabavno humoristički tv šou „Ko je kod Koje?“; tv šou za decu „Lagalica“…

 

Propozicije za dodelu Specijalne nagrade Smart produkcije na festivalu „Dani Danila Lazovića“:
- Specijalna nagrada Smart produkcije ustanovljena je kroz saradnju Smart medija produkcije i festivala „Dani Danila Lazovića“
- Nagrada se dodeljuje za jednog studenta ili studentkinju, odnosno takmičara, koji učestvuje u nadmetanju u govorenju poezije na festivalu
- Žiri Smart medija produkcije određuje Smart medija produkcija, kao i njegov sastav i broj članova. Produkcija može zadržati pravo da delegira i predstavnika koji vrši funkciju žirija.
- Odluka žirija Smart produkcije je autonomna i ne mora se poklapati sa odlukom stručnog žirija festivala.
- Nagrada se sastoji iz statuete i angažmana studenta ili studentkinje glume (takmičara) u postojećem ili budućem televizijskom projektu Smart medija produkcije, a u obimu i prema potrebama istoimene produkcije.
- Specijalnu nagradu uručuje vlasnik i direktor Smart medija produkcije, lice koje delegira vlasnik ili treće lice ovlašćeno od strane produkcije.

 

JoomShaper